581 sjöar även på Instagram!

Nu finns 581 sjöar även på Instagram. Där kommer jag att lägga ut bilder från badturerna snabbare än vad som sker här på bloggen. Till exempel har jag lagt upp en bild på mina tidigare vita strumpor från turen runt Torrfastsjön, fastän den ännu inte är färdigredovisad i skrift. Bara en sån sak. Det blir #ThrowbackThursdays och #FreakyFridays må ni tro. Ja, hade jag varit Pellefant hade jag talat om en knakelibraksuccé och sedan gått och gjort livet surt för Filur. Kontot på Instagram är öppet, så följ det gärna. Tack för att ni läser.

5 reaktioner på ”581 sjöar även på Instagram!

 1. Hej!
  Har du badat i Glaningen? Jag hittar inget reportage om det? Väldigt otillgänglig sjö för övrigt. Jag letar efter någon lämplig ”ingång” till ett dopp.
  Mvh/Kristina

  Gillad av 1 person

  • Hej Kristina! Nej, inte än. Jag skulle sikta in mig på den nordvästra kanten, precis söder om gränsen till fågelskyddsområdet. Där verkar det slutta relativt brant och strandlinjen tycks vara ganska skarp. Hör gärna av dig om hittar ett bra badställe där!

   Gilla

 2. Ska du bada i Glaningen så ska du naturligtvis åka/gå till badstranden!!!!!!!!!!!! Glaningevägen rakt ner och du är framme.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s